Út a rádióhoz :)

 2012.10.04. 15:56

Másnap...

A lányok már korán felkelltek, hogy mindenkinek legyen ideje elkészülni.

Jillian ezt az összeállítást választotta:

jillian_1.jpg

Cata ezt az összeállítást választotta:

Sarah ezt az összeállítást választotta:

sarah.bmp

Ashley ezt az összeállítást választotta:

ashley_1.jpg

Jillian a legizgatottabb, mert végre találkozhat a kedvenc bandájával a One Direction-nal. A többi lány pedig míg várták Harry-t leültek a nappaliba és nézték a tévét.

* csöngettek*

- Juj!! Ez bizti ő lesz. Megyek gyorsan nyitom az ajtót nem akarom megvárakoztatni őt. - Jillian.
- Ohh Harry Szia! - mondta Jill és a nyakába ugrott.

- Szia! A többiek? – Harry.

- Mindjárt jönnek - Jillian.

- Remélem is, mert a fiúk elég morcik lesznek, ha veletek több időt....WOW! – Harry.

Harry végig nézet elismerően a lányokon.

- Nah indulhatunk hölgyeim? – Harry.

- Igen mehetünk!! – Jillian.

Beülnek a limuzinba és indulnak a többiekért.

- Jaj, de modortalan vagyok. Én Harry Styles vagyok..

Hazza felállt és mindenkinek egyesével bemutatkozott és úgy nagyjából megismerte őket míg felveszik a következő bandatagot Louis-t. Megállt a limó.

- Nah végre, hogy ide értetek. Sziasztok én Louis Tomlinson vagyok. Hívhattok Louis-nak, Lou-nak vagy Tommo-nak. - Louis.

Tommo leül Ashley mellé. A következő állomás Liam. Beszállt ő is a limóba és most Zayn és Niall következett. Amikor megálltak, hogy felvegyék őket Niall nem volt ott...

- Hol hagytad Zayn az írmanót? – Lou.

- Nekem azt mondta, hogy elugrik egy kis harapni valóért. – Zayn.

- Jah egy kis harapni valóért. A jó múltkor is ezt mondta és nem egy XXL-es pizzával és egy táska édességgel és sós chips-szel jött vissza! – Harry.

Mindenki elkezdett ezen nevetni. De nem kellet sokat várni rá, mert már jött is és csoda történt csak egy zacskó chips volt nála. Niall meglepődött, hogy mindenki rá várt és mivel ő érkezett utolsónak a legrosszabb helyet kapta....Jillian mellé kellet ülni-e . Az úton Niall jobban megnézte a lányokat... Jillian-ről ezt gondolta: nagyon megrémisztette, ez tényleg fan nem egy átlagos ember.......Cata-ról: wow ez egy bombázó, nagyon sexy....Sarah-ról: egy igazi nő, akiból kinézem, hogy talán finomabb a főztje, mint a Nando's?!.....Ashley-ről: egy egyszerű, hétköznapi szőke. Megérkeztek az első megállóhelyre egy rádióállomásra, majd be mentek mindannyian.

Címkék: 2. rész sztorii

A bejegyzés trackback címe:

https://carpe-diem.blog.hu/api/trackback/id/tr674820045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása