A biztiboy xD

 2012.10.05. 14:25

Lerendezték a dolgot úgy kb. 1 óra alatt. Válaszoltak a kérdésekre és elénekelték két dalt, a Live while we're young-ot és a What makes you beutiful-t. Kijöttek az állomásról és a rajongókhoz mentek a fiúk, addig a lányok a limóban vártak.

Fiúk: Míg a rajongók felé mentek a lányok voltak a téma... Huu ilyen jó csaj ez, meg az. Megbeszélték, hogy áll névvel említik a lányokat, hogy a rajongók előtt ne lepleződjenek le. Jillian neve: csivava, Cata neve: dög, Sarah neve: szépség, Ashley neve: szőke. Hamar lezavarták őket, hogy minél hamarabb a lányokkal lehessenek.

Lányok: A limóban ülnek és a One Direction a téma. Kinek ki jön be meg ilyesmik.. Jillien-nek: az összes banda tag bejön ; Sarah-nak: Zayn, Harry, Niall, Louis ; Cata-nak: Niall ; Ashley-nek: egyikse igazán az esete, de ha muszáj lenne választani, akkot Louis-t választaná.

A srácok végre megérkeztek és beszálltak a lányok mellé. Nagyjából ugyan úgy mint előtte.

-Jó gyorsak voltatok - Sarah.

-Hát ha jó a társaság... - mosolyodik el Niall és Cata-ra néz.

-Mi lesz a kövi hely, ahova megyünk?? - Ashley.

-Még lesz egy interjúnk a bevásárlóközpontban aztán megyünk ebédelni - mondta Harry.

-És hova megyünk enni? - Niall-nek csillant fel a szeme.

-Hát azt még nem tudjuk, de majd valahol megállunk enni. Ne aggódj Niall! - Lou együtt érzően rátette a kezét Niall vállára.

Egy ki idő múlva megérkeztek a bevásárlóközpontba és megállt a limó. A fiúk kiszálltak belőle, de a lányok NEM.

-Héé! Ti nem  jöttök? - Liam.

-Ööö... muszáj?? - Cata.

-Hát jó ti tudjátok... Pedig itt lett volna nektek valami meglepi, de hát ti nem jöttök akkor nem - mondta szomorún Zayn.

-De, de, de! Megyünk - kiabálta Jillian.

A lányok nagy nehezen kiszálltak a limóból és mentek a fiúk után, akik udvariasan bevárták őket. És indultak a helyszínre. A One Direction tagjai leültek a színpadon lévő székekre, ami a bevásárlóközpont közepén volt. A lányok a színpad mögött várták őket. Egyszer jött a biztiboy és ki akarta küldeni a lányokat, hogy itt nem tartózkodhatnak. Az egyik szervező jött szólni pont Niall volt legközelebb és vele közölte a hírt, hogy mi történt.

-Elnézést - mondta Niall és elment a színpad mögé.

Címkék: 3. rész sztorii

A bejegyzés trackback címe:

https://carpe-diem.blog.hu/api/trackback/id/tr194821193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása